Over ons

Dansstudio Timeless is sinds 2017 een vaste waarde in Ichtegem. Wij bieden kwalitatieve danslessen aan in onze eigen studio's onder leiding van ervaren en professionele docenten.

Bij ons staat een familiale sfeer voorop, kan iedere danser op elk niveau, met zijn eigen capaciteiten zich uitleven op muziek.

Wie zijn we?

Dansstudio Timeless werd opgericht en geleid door Maxime die al sinds 3 jarige leeftijd de danskriebel te pakken heeft.
Ze begon met ballet, jazz en tapdans. Na 8 jaar ballet besloot ze om andere stijlen te ontdekken namelijk disco, streetdance en hip hop.

Al snel begon ze mee te draaien in het wedstrijdcircuit en won podiumprijzen met solo, duo en in teamverband. Ze werd opgeleid door onder andere Sofie Dursin en Tommy Gryson (Choreograaf K3). Waarna ze in 2015 haar professioneel diploma “Bachelor in freestyle” behaalde bij BULDO.

Aan haar zijde staan Rik en Claudine die elke dag meedraaien in onze bloeiende dansschool.

Maxime staat samen met een fantastisch docenten team klaar om al hun danspassie en kennis over te brengen naar de dansers, en geloof ons… die hebben ze in overload!

Kom langs en ontdek onze dansschool

Ben je opzoek naar een dansschool die een familiale sfeer vooropstelt, die aandacht heeft voor elke danser, onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde docenten?