Zumba is een toffe & energieke workout op Latijns-Amerikaanse muziek. Het is een feel-happy training die geweldig is voor zowel lichaam als de geest.

Don't be moody, shake your booty! 

Bekijk lesschema »»

Disco bevat hoofdzakelijk snelle, krachtige en afgelijnde bewegingen die gedanst worden op uptempo muziek. Disco wordt gekenmerkt door gestrekte en afgeleide armbewegingen. Het beheersen van techniek (lichaamsgebruik, spotten en draaitechnieken) is ook belangrijk en wordt hier aangeleerd.  

 Deze cursus is opgesplitst in kids, jeugd en young adults

Bekijk lesschema »»

 

 

 

Jazz bevat veel techniek zoals: jazz – turns, jazz hands, sprongen, isolaties, stretches, … De stijl van jazzdans kenmerkt zich door het mengen van de klassiekere danspasjes en bewegingen met grepen uit tal van andere dansstijlen. Belangrijk bij jazz is timing, ritme en coördinatie.

Bekijk lesschema »»

Fundance is een combinatie van verschillende dansstijlen op muziek uit de hitlijsten van dit moment. Zo gaan de bewegingen van snel tot stoer, van cool tot elegant. In deze les staat vooral FUN voorop, dit is een cursus waar de basis van dansen gelegd wordt. Voor onze 12+ dansers hebben we de cursus clipdance op vrijdag. Deze les is dezelfde stijl als fundance.

Fundance wordt opgesplitst in kids en jeugd.

Bekijk lesschema »»

Techniek is een les voor alle competitiedansers & dansers die technisch sterker willen worden. Hier leer je alle nodige tips en  technieken om pirouettes, sprongen,... beter en correct te kunnen uitvoeren. Wedstrijddansers worden vaak tot hun uiterste gedreven, om blessures te vermijden leren wij hen in deze les om voor hun lichaam te zorgen. Core stability, spierkracht en correcte uitvoeringen zijn hiervoor de essentie.

Bekijk lesschema »»

Breakdance is een mix van dans en acrobatie. Het is een deeltje van de hip hop cultuur, ontstaan in New York. Het bestaat uit spins, tricks en body-rock, gedanst op stoere hip hop of R&B muziek. 

Deze les is voor iedereen vanaf 6 jaar tot ...  

Bekijk lesschema »»

Wij hebben in de stijlen disco en modern meerdere wedstrijd groepen. Dit in de leeftijdscategorieën children (6 - 12 jaar), junioren (13 - 17 jaar) en adults (vanaf 17 jaar). Zij nemen 7 keer per jaar deel aan nationale wedstrijden over heel Vlaanderen. Na selectie maken ze kans om deel te nemen aan het Europees- en Wereldkampioenschap. Optreden worden ook door deze teams verzorgd. 

Wil jij hier deel van uitmaken? Contacteer ons zeker! 

Bekijk lesschema »»

Modern is een elegante, gecontroleerde dansstijl waar ook techniek zeer belangrijk is en dus aangeleerd wordt in de lessen. Daarnaast is kracht, inleving en vloerwerk typerend aan de stijl. Moderne choreo’s hebben vaak een thema of een verhaallijn, maar dat is geen must. Deze cursus is opgesplitst in kids, beginners en gevorderden.

Bekijk lesschema »»

Clipdance is een allround dansles. Het is een mix van verschillende dansstijlen. Aan deze les wordt ook wel een showdance touch aan gegeven. Clipdance is gebaseerd op bewegingen uit videoclips.

Bekijk lesschema »»

Tijdens de kidsdans wordt het talent van de dansers geprikkeld en worden ze voorbereidt op zelfstandig hun dansjes dansen.
Soms is het een grote stap van kleuterdans naar een andere dansles, dus is kidsdans de perfecte overgang hiervoor.
Deze cursus is voor kids van 5 en 6 jaar.

Bekijk lesschema »»

Tijdens de kleuterdans worden kinderen meegenomen in de wereld van dans op een speelse & pedagogische manier. Ze zetten hun eerste danspasjes op de tofste kinderhits.

Deze cursus is voor kids van 3 en 4 jaar.

Bekijk lesschema »»

Broadway jazz is een les op niveau. Deze les is een combinatie van musical/theater jazz en showdance. De nadruk ligt op het showgehalte maar de basistechniek gaan we niet uit de weg. Zo bevat de stijl veel pirouettes, sprongen, kicks en nog veel meer. Ook wordt er af en toe gebruik gemaakt van attributen & wordt er gedanst op de muziek uit de leukste musicals.

Bekijk lesschema »»

Modern voor volwassenen is een les aangepast voor de 18+ danser. De stijl is elegant en gecontroleerd waar ook techniek zeer belangrijk is en dus aangeleerd wordt in de lessen. Daarnaast is inleving en vloerwerk typerend aan de stijl. Moderne choreo’s hebben vaak een thema of een verhaallijn, maar dat is geen must.

Deze cursus is voor de beginnende en ervaren danser ouder dan 18 jaar.

Bekijk lesschema »»

Hip hop is een stoerdere dansstijl, voor zowel meisjes als jongens. Belangrijk bij deze stijl is de typische bounce, de losse & coole bewegingen. Deze stijl wordt gedanst op de bekende hiphop en R&B muziek.  

Deze cursus is opgesplitst in kids (6 - 11 jaar) en jeugd (12+ jaar)

Bekijk lesschema »»

Privé training, dit is zijn lessen die je kunt boeken voor jouw solo en/of duo training voor competitie.

Bekijk lesschema »»